Welcome to the first day of the rest of my life

Uppe i ottan.. nästan iaf! Skulle hinna duscha o fixa mig innan jag skulle upp till Haga för att snacka med Mattias om vilken dator jag borde köpa, sen fick jag ett sms när jag kom ut ur duschen, från pappa som det stod i att jag INTE behövde komma upp för han va inte där.. yay, jag gick upp hundra år tidigare i onödan! Men men, ska väl gå ut och njuta av solen snart!
Sen bär det av till Uppsala för lite inhandling av olika saker! Jag är sugen på att köpa en dator idag, annars måste jag vänta i två veckor, vilket är jääääääääääätttee jobbigt... eller?! Haha!
Men nu är jag istället galet trött och kommer somna snart, ska inte åka till stan förrän 10-halv 11 så det är ett tag kvar!
Däremot hinner jag ju packa lite grejer, för i natt bär det av till Gotland ju! Och jag är långt ifrån klar med packningen!

P.s, jag vet nån som får mig att le. d.s

Massa mys!

Jag är lite seg på att uppdatera här, men ah åter igen lite resumé från helgen dårå!
Kollade på finalen i fotbolls vm hos syster tillsammans med ett glas rosévin, riktigt god den där!
Dock förlorade Holland med 1-0 mot Spanien.. det var ju lite synd, men Pål bläckfisk hade ju förutsett det så man hade inte så mycket att säga till om precis...
Sen kom föräldrarna våra med chips och fika och följde matchen med oss.





Nu tillbaka till idag, torsdag!
Har jobbat idag, fick sluta tidigare för det fanns inge mer för mig att göra, dessutom ledig imorgon också pga brist på grejer att göra, otroligt skönt! Dessutom har jag fått betalt för morgondagen redan, så jag förlorar inget på det som tur är!
Joel o jag ska in o kolla på dator till mig imorgon, behöver ha med honom så jag inte köper vilken skit som helst haha! Lättlurad som jag är! Nej men jag behöver verkligen riktig bra hjälp så att allt blir bra! Jag orkar inte sitta på de här skitdatorerna vi har hemma, längre, det går inte ens snabbare än en pensionär med rullator!
Men idag alltså, träning skulle det vara efter jobbet men när jag kom dit så blev det bara jag, Elin och Malin så vi åkte till Tena och badade o spelade volleyboll istället med killarna! Mysigt mysigt! Mer sånt åt mig tack! Killar i badbyxor är rawr! Dock var jag tvungen att åka hem efter 1½ timme ungefär, Gunnie skulle klippa sig då, smart som jag är så bokar jag in kunder så duktigt på fel dagar! OHYEAH!
Nej men det blev riktigt lyckat ändå!
Känns lite segt att inte få träffa allt mysigt folk nu på minst två veckor, eftersom det bär av till Gotland imorgon natt, iofs ska det bli galet skönt men ändå! Jag älskar ju mys, borde man ju förstått vid det här laget!
Nää nu borde jag sova! Upp tidigt så jag kan hitta någon trevlig dator, får se om jag kommer hem tomhänt eller ej!


Helgen i Vittinge

Bästa helgen på länge!
Umgåtts med massa trevliga människor, druckit lite lagom, spelat Wii/dansat, badat och spelat volleyboll och såklart myst en hel del!
Det går inte att förklara med ord hur bra helgen va, vill göra om det nu nu nu!


RSS 2.0