Halva FG-nyår

Vaknade av pappa som stod och spikade precis utanför rummet. Har hjälp till att städat hela dagen, varit jobbigt men ändå helt okej. Allrummet blev jättefint, sitter i det just nu, har dock ingen bild på datorn som jag kan lägga upp tillsammans med inlägget, men det kommer väl så småningom.
Sitter och kollar på Victoria's Secret fashion show på trean. Sjukt snygga kläd- och färgkombinationer!
Imorgon är det nyår. Jag hoppas det blir kul, just nu är jag bara seg och inte alls sugen på det alls typ. Men när jag väl sitter på bussen känns det nog bättre tror jag.
Saknar tjejerna så det blir nog bättre så fort jag träffar dem. Synd bara att inte alla ska dit.


You're all I need

Kom precis hem från Stockholm, har haft det jättebra där, är dock jätteseg och trött nu men ja.
Vi var och fixade biljetterna och nu har jag med mig min Sonispherebiljett och min Kissbiljett! Är fedt happy för dem.
Fick även Mötley Crües album Dr.Feelgood av Mike i julklapp! Så ännu mer happy på mig!
Dock är det inte så trevlig stämning här hemma just nu. Mina föräldrar håller på att tapetsera i lillvardagsrummet och det går tydligen inte så bra. Allt bråte står i mitt rum så jag kommer typ få sova på soffan eller något i natt. Mindre kul.
Tror att jag börjar bli sjuk eller något. Är dessutom jätteopepp på nyår tro det eller ej men så är det. Hoppas det ändras när jag väl är på väg. Dock är det så kallt att jag bara känner för att springa omkring i mjukisbyxor och långkalsonger med massor av tröjor på det. Är sjuuuukt opepp på att gå i klänning och strumpbyxor. Så för tillfället känner jag bara för att stanna hemma i min säng och inte göra något alls. Men jaa.
Har gått ner en massa kilon nu på senaste tiden, klarar inte av att äta så mycket längre och det är verkligen inte bra. Behöver de där kilona så jag kan hålla värmen.


 

Ovärd dag

God morgon.
Blev väckt halv två nu av far min. Är fortfarande trött, skulle kunna sova i flera dygn i sträck. Bara sova bort tiden liksom.
Nu har pappa i alla fall flyttat på dragspelen så jag kan boxas utan att ha sönder dem. Ska bli skönt.
Det börjar redan mörkna, det är ju allt för sorgligt asso!
Nu vill jag bara upp till stugan och åka skidor, leva farligt och ta risker.
Kommer säkert läsa en massa idag också, boken är sjukt bra.

Berättelsen om cirkeln

Sitter och kollar på Sagan och konungens återkomst som går på tv. Den Är snart slut.
Funderar på att spendera morgondagen ute i pannrummet tillsammans med boxningssäcken och Pantera.
Måste få ut den här ilskan jag har inom mig. Har försökt med nästan allt, detta ser ut som en av de sista utvägarna.
Jag tänkte skratta och gråta, skrika och sjunga, slåss och kramas, men bara i ensamhet.
Vill inte vänta längre. Vill inte sitta fängslad.
När jag inte ens kan somna pga illamåendet jag känner i oron om vad som kommer ske, då börjar det gå över styr. Aldrig mer ska jag låta någon få så stor kontroll på mig. Jag är helt låst för tillfället. Försöker låta bli att tänka på det, fastnar med dumheter och ångrar mig sedan även fast det är försent.
Jag fattar inte ens att jag lägger ner tid och energi på den här skiten jag sitter fast i. Önskar jag kunde vara en som bara glömde och gick vidare på en gång. Men icke då.
Nu gråter vi för att Frodo ska lämna Sam..

Vi fick ju i alla fall snö...

Nu är klockan halv tio och än har inte min önskan blivit uppfylld.
Tror knappast att det kommer hända. Är bara så frustrerad för att jag måste sitta här och vänta. Jag vill inte behöva vänta, varför inte bara säga som det är på en gång så jag slipper den plågsamma väntan. Jag fattar inte varför jag alltid råkar ut för den här skiten och varför jag alltid lyckas bli kär i nån som inte känner detsamma för mig.
Nästa gång ska jag bara säga rakt ut när jag får det där jävla svaret att Håll mig hårt eller släpp mig helt. Pallar inte ta den här skiten mer asso.
Och på grund av allt det här har jag haft en pissig dag. Var helt hyper i början men sen fick jag bara ont i magen och blev illamående för att jag inte kunde släppa tankarna på den här skiten. Det är ta mig fan så hela jävla tiden, jag hatar att jag styrs för mycket av mina känslor.
Aja, pallar inte sitta här och skriva i min frustration. Kommer väl snart sitta och grina eller något annat idiotiskt.
God jävla jul.

Dan före dan

Nu är det dagen före julafton, mamma står och slår in de sista julklapparna och granarna har precis kommit in.
Vi lyssnar på Lasse & Morgans julskiva, och sätter upp apelsiner med nejlikor (stavning) i. Alicia pyntar den lilla granen för tillfället och det lät som att den alldeles strax var klar!
Jag kom på idag vad jag önskar mig i julklapp, ett sms, mail, brev eller vad som helst där det står; "vill bu bli min?". Haha jättetöntigt men jaa jag är en dagdrömmare och då blire inte bättre än så. Men ja, vi får väl se vad som händer och vad man får imorgon.
Nu börjar det bli riktigt mysigt hemma hos oss.



Shout at the devil

OKEJ DET SKET SIG!!
Jag lyckades hålla skiten ifrån mig några timmar i alla fall.
Men nu sjutton är illamåendet och klumpen i halsen och magen tillbaka och jag känner en arg och ledsen känsla bara bubbla upp igen. Jag blir tokig! Kan inte bara detta vara över snart!! Det är så sjukt otroligt jobbigt att gå och vänta.
Jag vill bara slå sönder min gitarr och sen kasta ut skiten genom fönstret. Är så frustrerad och ledsen.



All I Want Is Everything

Vaknade av att Kim ringde angående biljetterna till Sonisphere!!! OCH YES JAG SKA HÄMTA DEM PÅ SÖNDAG!!!!!!
Jag är så sjukt glad nu asso! Först Alice Cooper, sen Kiss och nu Sonisphere festival!! Asso min sommar kommer vara bäst! Nu måste jag bara jobba lite för att fylla igen hålet med pengar som kommer försvinna nu hahah! Men äh, det är julafton om två dagar så det fixar sig nog! Dessutom kommer ju studiebidraget snart! Åh jag är så sjukt glad nu asso! Idag ska inga idiotiska ledsna och arga tankar kunna brotta ner mig, jag kommer vara asglad hela dagen! Haha ojojoj! Jag är så sjukt taggad nu asso!
Och klockan är inte ens 10 än haha!
Nää nu blire nog lite gitarr ett tag tills mamma kommer hem sen ska jag skrika och gala om detta sen blire nog till att käka frukost eller något, har inte gjort det på 2-3 dagar nu så det kanske är på tiden att göra det!


Rocketship

Dagarna bara rinner iväg. Om tre dagar är det julafton och jag är inte ett dugg taggad.
Massa skit som ska göras och jag vill bara strejka och skita i alltihop.
Min allergiska reaktion har fortfarande inte lagt sig och jag är förbannad för det. Och det känns som att jag verkar som en skitarg person nu för tiden. Åh vad kul. Jag blir helt förstörd av såna här grejer. Känns som att jag bara blir värre och värre för varje gång. Jag bryr mig för mycket om skitsaker och vägrar ha kul istället för att tänka och massa skit.
Aja det är väl snart över så vi får väl se hur det slutar eller börjar.
Nu ska jag spela Run ett tag och ta ut ilskan på gubben istället.


Glitter

Härligt, vaknar med att hela ansiktet bränner och kliar, går upp och kollar vad sjutton det är som har hänt och får se att hela ansiktet är uppsvullet och rött. ÅH VAD KUL! Kan ju ffs inte visa mig ute såhär. Så vi får se om jag följer med och sjunger ikväll eller inte, är just för tillfället inte så sugen pga detta men jaa det finns ju alltid smink att dra på men jag vet inte om det gör saken så mycket bättre. Jag fattar inte hur det kunnat bli såhär, har ju använt den där krämen förut och inget har hänt och nu någon månad senare så POFF så ser man ut som en fotboll i fejset. Underbart, verkligen.
Drömde dessutom mardömmar, vilket jag verkligen inte behöver just nu. Hade varit skönare om jag drömde samma dröm som förra natten. Röka på och bara ha kul typ. Men jaa, så kul ska vi inte ha det.
Nu gör jag julgodis med mor i väntan på min sling och klippkund och i hopp om att svullnaden och det lägger sig snart. Är så sjukt förbannad på allt skit som händer hela tiden. Det kliar och bränner så pass mycket att jag skulle kunna gå ut i snön och mulla mig själv.. Och då är det fan illa. Jag som är världens största fryslort!
Dessutom kommer väl snart Alle hem med Emil. Yay.... verkligen. Är inte så sugen på att finnas här när folk är i närheten när jag ser ut som jag gör.. Ah inga bilder kommer det bli i alla fall för då skulle de få läsare jag har sluta haha!



 


Music is my drug

Har precis kommit hem från familjen F och sitter nu i köket och spelar gitarr. Ska kunna sätta 10.000 Lovers, så är det bara! Det börjar gå riktigt bra nu, förutom det lilla slutet på ett riff. Segt. Men jaa, övning!! Ska sitta och spela som en tok nu på lovet, har inte så mycket annat inplanerat så jag känner att jag ska slipa som fasiken på låten. Ska se om min familj ska sova alldeles strax eller ej, annars tänkte jag koppla in stärkaren också, hoppas att grannarna inte försöker sova bara. Haha det är ganska komiskt att det hörs in till dem men ja, har man dåligt med isolering så har man!
I natt drömde jag att jag rökte på. Det kändes så sjukt verkligt!! Asso jag fick en känsla av att jag var lika lätt som ett moln, typ svävade ovanför marken, underbar känsla, verkligen! Haha det beror nog på att jag är så inne i boken, inte för att de använder sig av röka, där är det mer koks som gäller men ändå. Drömde om det där foliepaketet de snackade om i typ fjärde kapitlet. Anyway I loved it!
Näää nu ska gitarren och The Dirt få all min uppmärksamhet!!

Alice Cooper, och resten av veckan

Va på Alice Cooper i tisdags, det var helt sjukthärligt!
Är nog en av de bästa konserter jag än så länge varit på! Ska bli kul att se vad han hittar på i sommar på Sonisphere som jag och Mike tänkte dra på!
Skönaste showaren var han i alla fall! Oj oj oj!
Haha konserten slutade vid elva, så vi drog ut och köpte ett usb-minne med konserten på och sen en varsin tröja. Vid tolv satt vi på donken och käkade, shit vad hungrig jag var då asso! hade inte ätit sen typ tre. Sen var det den snöiga färden hem också, jag höll mig vaken hela vägen, men slocknade precis vid Laksjövägen typ 5 kilomerter hem. Kl.2 anlände vi till huset. Jag slocknade direkt. Men det var sjukt underbart att se honom!
Tack för julklappen mamma och pappa!!<3





Var sjukt trött sen på praktiken, fick dessutom jobba över till 5. Ganska segt, men ja vad gör man inte för att chefen ska vara nöjd?
Gick och lade mig nästan på en gång när jag kom hem, försökte att låta bli att tänka så mycket.

Torsdag och jag var forfarande jättetrött sen konserten. Vi hade bara en lektion och det var makeup. Helt okej men dagen sög. Först sprack mitt ägg jag kokade till frukost och blev typ missbildat när man skulle skala det så det blev mest bara mos. Sen missade jag bussen, precis som jag nästan var nere vid korstet så körde skiten förbi.. Det är ffs första gången skitbussen var så tidig. Inte ens på sommaren är den så tidig typ.. Väl i skolan fick jag sen vara med Linnea när vi sminkade. Shit asso. Jag tänker inte säga mer anående det asso. Nej fy för skitdagen. Så jag drog hem och monterade på lilla E på gitarren och spelade massa. Var jätteskönt. Sen läste jag The Dirt som jag sen inte kan släppa ifrån mig en sekund om jag väl har börjat.

Fredag - Sista skoldagen! Jag gick upp tidigare för att hinna packa idrottsväskan. Hann ta den tidiga bussen så jag skulle hinna läsa igenom pappret om Shakespeare innan lektionen började ifall att vi som inte var och gjorde provet i måndags, skulle få göra det. När jag kommer till skolan kl.8 får jag reda på att vi inte ska få göra provet. Sen vid halv går vi som inte var på provet ut i vanliga salen, men inte en käft från klassen sitter där. vi blev så fundersamma att vi gick och letade och sen gick till receptionen för att fråga. Då visar det sig att vi inte skulle börja förrän 9.... Hej jag kunde ha sovit en timme till!
Vi gjorde korsord och sjöng typ på engelskan. sen på samhällslektionen fick vi pepparkakor och mandariner och vår lärare Regina skulle läsa Karl-Bertil Jonssons julsaga för oss... Jag som verkligen älskar den.... Aja, vi drog sen och käkade för att vänta på vår idrottslärare som skulle komma till skolan vid 12, för att fråga om vi kunde börja tidigare med idrotten för att vi annars skulle ha 3 timmars håla. När vi kom dit så sa hon att vi fick gå och ta lov istället. Skönt det i alla fall!
Så vi drog ner på stan för att tjejerna skulle handla typ. Sen splittrades vi och jag och Carro gick till lilla smyckesaffären i Svava och Carro spontan tog hål i öronen! Det var kul! Sen kom Lisa ifatt oss när vi var klara och vi gick till bussarna. Jag följde med Carro till sin buss i väntan på min som skulle gå 5 min efter hennes. Vi stod och snackade. Det är så skönt att kunna skacka med henne, det känns så naturligt och bara jaa.. bra.
Men nu är det lov och det känns inte som att jag kommer träffa tjejerna på ett tag. får se om vi hittar på något nästa vecka innan jul eller ja. Får se var som dyker upp.

När jag kom hem så började jag och Alle slå in våra julklappar till familjen. Det var trevligt. Sen kom mor och far hem. Alle drog till Sofia och jag blev ensam med mina föräldrar. Vi åt tacos till middag och sedan bakade mamma medans jag fortsatte att rimma på mina julklappar. När mamma var klar kollade vi alla tre på Män som hatar kvinnor och Flickan som lekte med elden, eller jaa jag småkollade, satt och läste The Dirt samtidigt så ah. Mamma hade gjort en jättegod morotskaka och sen kom chipsen fram! Mysigt var det i alla fall.
Vid 1 gick vi och lade oss. Jag drömde en massa skit. Och nu sitter jag här o köket, fortfarande bland ett berg av julklappar som är halvfärdiga. Mamma gör något konstigt julgodis som hon skvätter över hela köket när hon skulle klippa det i delar haha!
Ikväll ska vi till Familjen Finsholm och göra julgodis med dem. Ska bli mysigt, tråkigt nog kommer inte Henny hem förrän imorgon.
Men förövrigt vet jag inte vad som händer, ska försöka vara glad idag! Även tänkt att öva på solot i Patience  med GN'R.


Alice Cooper taggning

Sitter och taggar till Alice Cooper imorgon, med lite klipp från youtube!
Det känns typ helt overkligt att jag ska dit! Är så sjukt glad!
Hittade ett klipp med skitbra råd från Vincent, till alla med förhållanden, haha diskuterade det med Isabelle idag på bussen om b.la förlovade par som förlovar sig efter några månader tillsammans osv. Men dessa råd som han ger verkar vara sjukt bra av vad jag tycker! 

 


Au revoir

Känner mig sjukt mörschad idag.
Helt svag i benen fortfarande vilket gör det assvårt och jobbigt att stå.
Ska bli skönt att komma tillbaka till skolan och till mina tjejer.
Behöver dem!

Ett slag i magen

Då var det bara den där väntan med lite krydda av hopp som  ligger framför mig.
Känns tungt. Rädslan kryper på, benen skakar så jag knappt kan stå. Tanken på varför jag ens gav mig in i detta har återkommit ett antal gånger nu senaste timmarna.
Nu är det bara väntan på ett Ja eller ett Nej som återstår.
Även min stora rädsla skrämmer mig. Men jag ska inte tänka negativt för då blir det så.
Jag ska umgås med mina vänner och bara leva livet i väntan på tha real.
Det kändes som ett slag i magen.
Mådde sjukt illa, kunde knappt röra maten.
Sanne märkte att något var fel, men jag försökte dölja mina ledsna ögon som var fulla med tårar. Då i ovetandes. Nu fullt medveten.


I'll change this stupid ending

Det är mycket man inte förstår.
Det är ännu mer man inte ska förstå.
Vissa saker vill man inte förstå.
Det är svårt att välja.
Men det är ett val man alltid måste göra.

Överreaktion? - Kanske.
Dålig självförtroende? - Vid varje tveksam gest.
Shit vad jag är nojig.


 

Big Belly Man

Allmänt seg idag! Gick upp typ tolv, måste städa heeela dagen för det är kalas för far min imorgon. Mitt rum ser för bedörvligt ut!
Imorgon är det dessutom dansuppvisning i musikens hus, Elvis ska dansa och det kommer bli helgrymt!
Jag har inte så mycket att skriva idag, förutom att dagens video är en som får alla att dra på mungiporna!


Nu drömmer vi

Åh, kryssningen var jättekul!
Vi åkte in till stan till halv ett, för bussen skulle gå vid ett.
Strax innan tre var vi framme, då båten skulle gå.
Väl ombord gick vi och köade till julbuffén, massor med folk!
Det var höga vågor på vattnet så det gungade ganska mycket! Svårt att gå då med tallrikar och höga skor.
Jag åt revbensspjäll, lammfilé och fläskkotletter med janssons frestelse och potatisgratäng, det var ju hur gott som helst! Dock orkade jag inte så mycket.. Däremot orkade man massor med deserter! Tog om typ tre gånger haha, "ja, men här är det ju ingen som säger stopp efter två omtagningar"! Chockladglass med chokladbitari, i massor, jordgubbar, björnbär och hallon, mängder av chokladmousse och några polkagrisar! Det var allt jag åt i alla fall.
Vi satt där i ungefär två timmar, alltså på vägen till Åland. Sen på vägen tillbaka bjöd min farbror Torsten på drinkar i baren! Det blev nån pärongrej till mig, hoho gjorde inte saken bättre med tanke på ett oroligt hav och höga skor, men varm blev man! Därefter vinglade jag och mor ner till taxfree'n och handlade b.la. en wiskey till pappa i julklapp från mig och Alle, och två ögonskuggor. Sen vinglade vi tillbaka upp till baren igen.
Sen kom pappa och sa att han hade givit mina systrar pengar så de kunde handla lite i taxfree'n så jag fick gå ner igen och köpte tre sminkpenslar! Sen när vi var framme igen så tog vi bussen hem till Uppsala igen. Anton hämtade mig vid bussen och vi åkte raka vägen hem till honom.
Kollade på Harry Potter och halvblodsprinsen då.
Somnade någon gång vid halv 2. Vaknade dock av att Rikard ringde till Anton! Inte kul!



Baren tillsammans med Alle!


Hjärter Dams Sista Sång

Var på julmarknad i Harbo idag. Moster Therese sålde fina stickade mössor och handsydda väskor, det gick tydligen jättebra!
Sen åkte vi till min gitarrlärare Christian och hans fru Malin som hade öppet hus i deras nybyggda studio, med fika och sång! Det var jättefint!
Sen åkte jag, pappa och Sanne till Fjärdhundra och köpte axelremmar till pappas dragspel, alltid lika trevligt hos dem!
När vi kom till Heby ringde Anton och frågade om jag ville komma på middag imorgon hos hans mormor och morfar, tillsammans med dem. Tråkigt nog så ska jag bort och kan inte följa med. Hade varit jättetrevligt!
Men vi ska till Åland imorgon, våran julklapp från farmor, tillsammans med kusinerna och Birger och hon. Julbord blir det. Och massa sprit ska handlas! Men han hämtar mig i Uppsala när vi kommer hem, så vi får ses denna helg.
Ska köra till Björklinge nu efter maten en sväng, övningsköra lite i mörkret och regnet!




Your Last Song

Here I am
Writing my last song for you
Hear the words carefully
And you'll see it's you
I'm leaving
Don't want to be the one to tell you
That I can't stay another day

I'll throw the pages on the floor
I'm starting over like before
I'll change this stupid ending
And stay with you forever more
But when I'm lying next to you
It's hard to bargain with the truth
Cause when you know the love is gone
The time has come to write your last song

There you are
Smiling at me from the next room
Beautiful as the first day I met you
And I'm so sorry
I couldn't be the one to love you
The way that you deserve to be

I'll throw the pages on the floor
I'm starting over like before
I'll change this stupid ending
And stay with you forever more
But when I'm lying next to you
It's hard to bargain with the truth
Cause when you know the love is gone
The time has come to write your last song

It's hard to think of you and I
As total strangers
I've lived this last goodbye
A million times or more in my mind
My mind, my mind

Oh and I'm gonna miss you
But I can't go back
Even just to kiss you
Cause I can't exist

Just living a lie
Gotta lot of love to give
You know before I die
And as I watch you
Sing along
It's killing me to know
That it's your last song



Jag lyssnar inte längre

Hemma efter en lång dag!
Hade en permanent idag, fick jobba över, sjukt trött efter halva tiden. Men nu efter allt är jag hemma och är så sjukt trött, vill bara att det ska bli helg!
Har dessutom en permanentkund imorgon på praktiken, så jag är trött bara av att tänka på det, men jaa det ska bli kul på ett sätt, för det är min första kund jag inte känner.
Sitter och lyssnar på Winnerbäck, kom att tänka på de där vackra låtarna jag hörde förra helgen, saknar den mysiga stunden!
Nu letar jag kläder till nyår och julafton!


RSS 2.0