Underbara helgen!

I fredags så kom Riotus och spelade på Grand, de var jättebra och längesen var det man träffade dem, dock drog de direkt efter att de gått av scen, lite tråkigt för man hann inte snacka så mycket alls med nån av dem. Men de bjöd på en bra show! Ser fram emot att få träffa dem igen, men får se när det blir, är upptagen de närmsta helgerna så jaa, kan bli ett problem. Vi får helt enkelt se!

I lördags träffade jag A's familj och släkt, var jättenervös inför det i lördags morse.
Åkte dit till två, startade med en lugn och trevlig middag med familjen och mormor Britt-Marie, vid tre.
Sen kom kusiner, fastrar med familj och morbror och fru och farmorn!
Alla var jättetrevliga och det var inte alls läskigt.
Sen åkte jag och A för att hämta hans vänner i Ramsta och Uppsala, som skulle till Sala på krogen.
Roliga pojkar det där, haha!
Vi släppte av dem på förfest hos Danne och åkte tillbaka hem där kalaset fortfarande var igång. och s
Där bjöds det på tårta!
Jag satt och tog det lugnt i soffan och deltog i några diskutioner med Jörgen, A's far och de två ingifta farbröderna, medans A satt och var social med kvinnorna i släkten.
Sen gick vi upp för smågrabbarna ville spela NHL mot A... Gissa vem som vann haha?
Vilda små killar var det i alla fall. Än så länge minsta kusinen Gustav på fyra år frågade vems kompis jag var haha! Sen ville han leka kurragömma med mig.
Vi gick åter ner till vuxensällskapet och slog oss ner i soffan tillsammans. Vid 8 halv 9 tiden började gästerna bege sig hemåt och huset blev lugnt och stilla igen. Jag och familjen Markefka satt då lugnt ner tillsammans i sofforna på nedervåningen och tog det lugnt och pratade. Vid 10 åkte A för att köra fyllebultarna till Sala och jag satt kvar själv med Therese, Jörgen och Olle, i långa diskussioner tills A kom hem 1 - 1½ timme senare.
Då var klockan så mycket att familjen Markefka gick och lade sig medans jag och A gick och kollade på en film, missade typ hälften men ja, vi såg den för tre-fyra veckor sen så det gjorde inte så mycket. Sen lyckades vi somna innan grabbarna grus ringde vid två och ville få skjuts hem från Sala.
A åker iväg för att hämta dem, medans jag sov vidare. Kl.06 på morgonen kommer han hem igen och kryper ner och slocknar direkt efter han sa åt mig att aldrig vara fyllechaffis åt folk.
Dagen efter berättade han att de hade behövt köra 50 från Sala för att Rikard inte skulle spy i bilen och sen när de lämnat av honom ville resten till Max och äta hamburgare. Kl.04 på morgonen sitter de på Max och käkar, innan de åker hem, haha!
Vilken natt!
Tur att jag slapp vara med om det, sov som en stock i A's sköna säng, dock hade jag inte bangat på en Maxhamburgare!
Sen sov vi till ett på söndagen, det var skönt. Pappa kom och hämtade mig vid två, så jag kunde övningsköra medans Sanne och Alle kollade på Triangeln nere på Tegelvallen.
Så helgen har varit bäst!



Tur i oturen

Hatar att ligga här i soffan och vara sjuk. Kan dock inte göra så mycket annat, för så fort jag reser mig upp och börjar gå så mår jag sjukt illa. Hatar det. Men jag vägrar kräkas mer.
Ligger och väntar på att Grey's ska börja, men det är fortfarande två timmar kvar.... seeegt! I väntan kollar jag på 2½ men. Har sett detta avsnitt ett antal gånger men jaa.
Pratade lite med Isabelle tidigare, innan middagen. Hon gör mig alltid glad!
Åh, nu är bilen hemm!!!
Fick en bil idag! Ska bara byta kolvarna så fungerar den utmärkt.
Den gick igenom besiktningen precis, men sen när dåvarande ägaren åkte iväg och hann komma precis utanför uppsala så brakar kolvarna och kopplingen fungerar inte, snacka om tur i oturen på något sätt. Mannen som ägde bilen pallade inte laga den utan ringde till oss och frågade om vi ville ha den! Och gissa vems den kommer bli!? Jo min! Haha, då har jag det problemet ur världen till sommaren!





Underbart...

Fick lite hosta i lördags, tyckte inte att det var något så jag drog till A på söndagkväll, gissar på att regnet gjorde det hela mycket värre. Mådde jättekasst på måndagmorgon. Hade iofs inte kunnat äta så mycket på söndagkvällen, men jag trodde bara att jag var nervös som vanligt.
Hade ont i magen och den lekte rövare innuti min kropp. Jag klädde på mig och han frågade om jag ville ha frukost. Jag tackade ja, men ångrade mig ganska snappt därefter när magen gav ifrån sig ett strejkande smäll. Så jag sa att jag nog skippar det. A sa att jag borde få i mig lite dricka iaf. Så jag försökte med oboy. Usch vilken mardröm, tvingade mig i det ändå. Jag var helt slut, utmattad, höll på att somna så fort jag lade mig ner.
Åkte sen till skolan för att försöka gå på någon lektion. Klarade mig bara till lunchen och jag åkte hem. Hade feber hela resten av dagen, kröp ner i soffan och somnade.
Sov sen över tolv timmar mådagkväll - tisdag eftermiddag.
Försökte få i mig lite saft, men fick springa och kräkas strax därpå.
Har bara fått i mig ett äpple och lite baguett sen dess. Nu har jag ångest för att ringa til Hair Team och säga att jag inte kommer imorgon. Har tre kvart på mig att ringa innan dem stänger.. Jaja får väl ta tjuren i hornen.
Hoppas inte jag har smittat A med allt det här, dock finns det en stor risk för det. Blev själv smittad av min lillasyster.
Nej nu blir det soffan och tv:n.

Klippa mig?

Jag funderar på att klippa mig som jag hade förut. Men jag vet inte om jag borde eller om jag skulle passa i det igen. Men jag är så sugen på att ändra frisyr, göra något med mitt tråkiga hår men jaa, feg som man är.
Så nu har jag beslutsångest.


Jag älskar mina föräldrar!

Jag och pappa ska åka och se Alice Cooper den 15e december, fick det i en förtidig julklapp!
Jag grät av glädje när jag läste brevet de hade slagit in till mig! Fatta hur galet överlycklig jag blev!! Trodde inte jag skulle ha råd att köpa biljett själv, var bombsäker på att jag skulle missa deras konsert och så får jag det i julklapp! Asso det går inte att beskriva känslan och glädjen!
Det är helt sjukt! Älskar mina föräldrar så sjukt mycket!! <333


 


The future never dies

Sitter och njuter av solen som äntligen kom fram och visade sig idag.
Har inget planerat för dagen, lite tråkigt men ja.
Blir nog till att sitta med gitarren idag. Skönt.
Ska bara ösa musik idag, känns verkligen som en sån dag.
Blir 10.000 lovers (in one) och massa Scorpions today!


You're lovin’ me to death
And leavin’ me to die
You make me wanna scream
But my tongue is tied
You played me like a toy
You made my life a mess
Everybody knows
You're lovin’ me to death



Snygg till jul?

Har varit hur hyper som helst senaste 5 timmarna, men nu helt plötsligt dog det och jag fick istället en konstig känsla i magen. Jag är så fjompig som får det. Men men, inget att lägga tid på, så nu är det bara tänka positivt.
Har nog bestämt mig vad jag ska köpa till pappa, får se om Alle hänger på och delar på den så det inte bara är från mig, lite smått dyrt men jaa.
Julklappar. Vilka ska man köpa till förutom familjen? Sånt tycker jag är jättesvårt att veta! Hade jag haft pengar så hade jag köpt massor till typ alla jag känner bra! Men nu är det ju tyvärr inte så haha.
Idag är det exakt fyra veckor kvar till jullovet, känns både skönt och stressigt på något sätt.

Jag ska börja träna på torsdagar efter skolan, ska bli galet skönt, har inte tränat på evigheter och det börjar typ synas, i alla fall nu veckorna efter halloween, då godiset var billigt! Köpte typ 3 kilo. Som tur fick jag lite hjälp att käka upp det, av bråkstaken himself.
Har fastnat för de där melonstängerna så grymt mycket så typ 2 av de där 3 kilona var bara melonstänger, om inte mer!! Jag skojar inte!
Nej, men det ska bli skönt. Åker till Heby och tränar med mor då, fedt nice!

Nu ska jag gå och kika vem som åker ut i idol idag och vänta på svar från min farmor angående lånet av stugan!

Just fine!

Den här dagen har varit helt upp och ner!
Började med att jag skippade bilden och tog sovmorgon. Kom till skolan 20 min innan lektionen började, drog till matsalen där Lisa och Maria satt, snacka lite där och drog sen på svenskalektion med Carro, dock var lektionen var hur seg och tråkig som helst. Likaså var samhällslektionen därefter lika tråkig. Sen skulle vi ha våran första engelskalektion, det var spännande! Rolig lärare fick vi, så jag kommer nog inte ha så mycket ångest över att gå på hennes lektioner i alla fall.
Kvällen blev dock bråkig, men slutade i alla fall i ett leende och glada tankar!
Sitter och planerar med Therese om massa grejer till sportlovet! Vi kommer ha det så sjukt kul! Längtar jättemycket!
NEJ NU ÄRE LÄGGDAGS!!!

I mina ögon

Sweetness still asleep, lying next to me.
Im drowning in your eyes, can never stop lookin',
You're wounderful, beautiful, delightful.
Even the sky's sloudless, Im flying on them.
You've turned my world upside down,
It sounds mad but Im crazy about you, boy



Plötsligt händer det

Sitter i skolan på datakunskapen, det är fedt segt. Våran lärare är så seg och slapp. vi har haft lektion i 30 min än så länge men vi har inte börjat göra något än. Dessutom slutar lektionen om tjugo så det är ju lugnt ändå.
Har färgprov efter lunchen! YAY!...
Det är torsdag iaf, något positivt! Snart helg!! Ska kanske träffa A då, längtar!
Fyller 18 om mindre än 4 månader, dock en måndag..

10.000 Lovers

Sitter och väntar på att få plugga lite, är dock så himla trött så jag orkar inte men jag måste faktiskt nu. Ganska idiotiskt av mig att inte göra det i helgen när jag väl hade massor av tid.
Men tröttheten tar kol på mig. Men jag får väl skylla mig själv, vet inte ens när jag somnade i natt, eller rättare sagt när vi somnade.
Åkte till Anton efter jag och familjen varit hos mormor och morfar för att fira fars dag. Var i Vittinge vid tio, möttes av en trött men glad liten kille! Vi hade askul, skrattade som aldrig förr! Sen kollade vi på film, hade det mysigt och fortsatte retas och busa!
Det var awesome som vanligt!





HappyFace!



Du får mig alltid att bli glad igen<3


Assooooo

Har varit ledig idag, skönt, men jag sov bort hela dagen och pluggade ingenting som jag skulle..
Så det har gjort mig arg och irriterad på allt och alla. Dessutom har jag ont i huvudet och det känns som jag bara vill skrika och gråta, men jag har inget att vara arg eller ledsen över.
Jag har bara saker att vara glad över, men ändå känns det konstigt. Äh, jag vet inte.
Kanske bara en fas eller något.
Vet inte vad jag ska göra bara. Känner att jag vill prata med någon men det finns ingen jag kan prata med som förstår det jag säger. Det blir bara samma pladder och leder ingenvart och jag sitter och blir ännu mer irriterad.
Jag känner att jag behöver parta. Så äre!


Kan inte sluta titta

Sitter uppe och väntar på att en film ska ladda över från ett usb-minne, sitter och tittar på A som sover i min säng, helt utslagen. Själv har jag vänt på dygnet och är inte alls speciellt trött, men egentligen borde jag gå och lägga mig nu för att orka upp till skolan imorgon. Önskar jag också var ledig så jag kunde stanna hemma hela dagen med A. Men icke då.
Som tur har jag sovmorgon åtminstånde.
Nää nu ska jag stänga av! Gnatt!

Myssöndag

Mysig söndagkväll/eftermiddag, sitter och lyssnar på Andy McKee och väntar på att Anton ska komma hit.
Blir tacos till middag, syrran o hennes pojkvän kommer också sen o käkar här. Mysigt ska det bli!
Segt att skolan börjar imorgon dock men jaa, lite skönt också iofs?
Nää nu ska jag nog städa undan lite och kolla hur det går med maten.

RSS 2.0